Son Haberler
Anasayfa / Genel / Kötü Kokular Nasıl Yok Edilir?

Kötü Kokular Nasıl Yok Edilir?

Kötü Kokular Nasıl Yok Edilir?

Her yemek pişirdiğimizde çıkan buhar ve nem, seramik yüzeylere yapışıp kalır. Dağılmasını sağlayacak bir hava akımı yoksa, bu buhar ve nem birikip durur. Zaman içinde de üst üste birikerek yağ tabakalarına dönüşür ve rahatsız edici kokular yaymaya başlar. Mutfağı havalandırmak çözüm değildir, zira bu yapışkan koku oluştuktan sonra basit hava akımları ile dağılmaz. Kokuyu daha oluşmadan dağıtmak gerekir. İşte aspiratörler tam olarak bu işe yararlar. Sağladıkları düzenli ve güçlü hava akımı ile kötü kokuları içlerine çeker ve bacaları ile dışarıya gönderirler. Bazıları da, modeline göre baca kullanmaz ve kokuyu özel filtreleri içerisine hapsederler.

aspiratör

Aspiratörler genellikle mutfaktaki ocağın üstüne koyulurlar.  Zira buhar ve nem en çok bu bölgede mevcuttur. Genel olarak 3 ya da 4 kademeli hızda ve 2 veya tek motorlu olurlar. Hız kademesi ve motor sayısı arttıkça, emiş güçleri de artar. Ancak ses seviyesi de aynı oranda yükselir. Aspiratör, sadece yemek pişirirken kullanılacak bir üründür. Bazı modellerde ayrı bir aydınlatma lambası da bulunur ve gece vakti açık bırakarak hoş bir ambiyans yakalamak mümkün olur. Bunlar, çok işlevli ürünlerdir ve ankastre mutfakların ayrılmaz bir parçasıdır. Hem kötü kokularla mücadele eden ve hem de mutfağınıza modern bir görünüm kazandıran aspiratör modellerini http://www.bilio.com/aspirator-c3873/ sitesinden inceleyebilir, hemen bugün sipariş verebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir